Zadru dva nova boda u OsijekuZadru dva nova boda u Osijeku

Zadar je u Osijeku svladao Vrijednosnice rezultatom 69:78. Nakon utakmice protiv Mege Soccerbeta u Beogradu, momčad je na gostovanju u Osijeku upisala dva nova boda. Nakon odigranih pet kola Zadar ima četiri pobjede i jedan poraz. Ovo je prva gostujuća pobjeda ekipe Veljka Mršića ove sezone.
Zadar je držao vodstvo veći dio utakmice, domaćini su u prvoj četvrtini imali svoje najveće vodstvo od +5. Posljednje vodstvo slavonske ekipe je bilo kod rezultata 25:24, nakon toga ekipa Zadra nije ispuštala prednost do kraja utakmice.
Najefikasniji igrač Zadra je bio Dominic Gilbert s double-double učinkom, 13 poena i 11 skokova. Amerikanac Justin Carter upisao je 10 poena i 8 skokova. Kod domaćina, najbolji pojedinac je bio Antonio Jordano koji je upisao 20 poena.
Ivan Perinčić, pomoćni trener Zadra: “Teška utakmice za nas nakon Mornara i Mege. Osjetilo se danas da je ekipa dosta umorna. Imali smo previše izgubljenih lopti za jednu ovakvu utakmicu. Čestitke na pobjedi ali imamo još toga za popraviti.”

KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor