Zadar će u ponedjeljak ugostiti KrkuZadar će u ponedjeljak ugostiti Krku

Nakon dužeg puta i dva gostovanja u Beogradu i Osijeku, momčad Zadra će u ponedjeljak, 19. listopada u Krešinom domu ugostiti Krku, utakmica počinje u 18:00 h.

Zadar je sezonu u ABA ligi otvorio s dva poraza, prošlog vikenda protiv Mornara i Mege Soccerbet. Krka je do sad odigrala samo jedno kolo u regionalnom natjecanju protiv Cedevite Olimpije, gdje su u Ljubljani poraženi rezultatom 77:69. Nakon što je jedan igrač Cedevite Olimpije dobio pozitivan test na COVID-19, obje momčadi su bile u samoizolaciji. Krka je izašla iz samoizolacije u utorak i u ponedjeljak će protiv Zadra, odigrati prvu utakmicu nakon slovenskog derbija.

“Možemo i moramo očekivati Zadar koji će biti bolji, kompaktniji i Zadar s velikim motivom za pobjedom. Mislim da je Krka počela trenirati u utorak, vidjet ćemo u kakvom će stanju oni doći. Igramo kod kuće i moramo sve napraviti da upišemo prvu pobjedu u ABA ligi,” kazao je Veljko Mršić.

“Nažalost nismo započeli sezonu kako smo trebali. Nadam se da ćemo protiv Krke upisati svoju prvu pobjedu u ABA ligi ove sezone. Znamo da nam neće biti jednostavno, Krka je dobra ekipa i dobro su odigrali protiv Cedevite Olimpije, gdje su 35. minuta bili u egalu s njima i tek u završnici su pali. Oni također imaju dosta iskusnih igrača poput Roka Stipčevića i Luke Lapornika. Mi moramo dati sve od sebe, biti koncentrirani, jednostavno moramo odigrati svoju najbolju utakmicu do sad,” istaknuo je Dominic Gilbert.

KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor