SLUŽBENO: Ivan Siriščević potpisao za Zadrane!SLUŽBENO: Ivan Siriščević potpisao za Zadrane!

Ivan Siriščević novi je igrač Košarkaškog kluba Zadar!

198 cm visoki Splićanin dogovorio je suradnju s čelnicima kluba na period od godinu dana.

Siriščević je protekle 2018./19. sezone nosio dres rumunjskog prvoligaša Pitestija i kao član istog ostvarivao sasvim zadovoljavajuće brojke. 12.6 poena, 4 skoka i 1.5 asistencija po utakmici što i nije pravi pokazatelj i omjer kvaliteta kojim raspolaže novo zadarsko pojačanje.

Primjerice, sezonu ranije, također u rumunjskoj prvoj ligi (Liga National), noseći dres rivala Craiove upisivao je statistiku dosadašnje karijere. 20.4 poena, 5.1 skokova i 3 asistencije da bi na koncu 17./18. sezone s istoimenom momčadi osvojio 7. mjesto u rumunjskom domaćem prvenstvu.

(Foto: Totalbaschet.ro)

32-godišnji Ivan Siriščević svoju bogatu seniorsku karijeru započeo je u rodnom Splitu 2003. te je za splitskog prvoligaša nastupao sve do 2008. godine. Nakon toga nastupao je za Široki, Kecskeméti, Timișoari, Oberwart Gunnerse, ponovno za Split, Cibonu, Mitteldeutscher, Šibenik i već spomenute rumunjske momčadi Craiovu i Pitesti.

Važno je napomenuti kako se Siriščević, u vrijeme mandata izbornika Velimira Perasovića nalazio na širem popisu košarkaške reprezentacije Hrvatske.

Zanimljivi video isječak gdje novopristiglo pojačanje KK Zadar postiže 67 odnosno 61 zabilježenu tricu zaredom na treningu pogledajte u priloženom videu niže.

(Izvor: INPAOK Next Level – YouTube)

 

Ivane, dobrodošao u Grad Košarke!

 

#igrajZadre

 

 

KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor