Ante Rubeša podnio ostavku na mjesto člana NO-a KK ZadarAnte Rubeša podnio ostavku na mjesto člana NO-a KK Zadar

Ante Rubeša je podnio službenu ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora KK Zadar. Gospodin Rubeša je ovjerio ostavku kod javnog bilježnika nakon čega se pismeno obratio preostalim članovima Odbora.

„Poštovani Nadzornici, želim Vas obavijestiti kako sam potpisao svoju ostavku. Vjerujem da ćete s mojim odlaskom napraviti još veći odmak od politike te tako neovisno i transparentno dalje nastaviti raditi. Našem Klubu a i svima Vama želim puno sreće u budućem radu“, napisao je Rubeša.

Predsjednik Nadzornog odbora Dino Martinović je, uz zahvalu na doprinosu i energiji koju je gospodin Rubeša unio u rad Odbora, pojasnio novonastalu situaciju: „Nadzorni odbor nastavlja dalje funkcionirati kao peteročlano tijelo do popune koja će se dogoditi na Glavnoj skupštini KK Zadar. Do tada sve su naše akcije usmjerene na osiguravanje uvjeta za mirno privođenje sezone kraju, financijsku stabilnost i pripremu terena za funkcioniranje Kluba u uvjetima koji će nastupiti deblokadom gradskog proračuna“, naglasio je Martinović.

Glavna skupština će se održati do kraja natjecateljske sezone.

KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor