Krševan Klarica potpisao je svoj prvi ugovor!Krševan Klarica potpisao je svoj prvi ugovor!

Krševan Klarica potpisao je svoj prvi ugovor s KK Zadrom! Mladi talentirani Zadranin prošao je sve kategorije omladinskog pogona KK Zadra, te je bio pretkadetski prvak Hrvatske 2018. godine i juniorski prvak Hrvatske prošle sezone.

Ove sezone za razvojnu ekipu, Jazine Zadar II, Klarica igra u sjajnoj formi, u prosjeku bilježi 15 poena i 5 skokova po utakmici. Poznat je kao vrhunski šuter, igra na poziciji krilo.

Suradnja s matičnim klubom potpisana je na četiri godine.

“Jako sam sretan i uzbuđen što sam potpisao svoj ugovor s mojim klubom. Ovo je ostvarenje dječačkog sna za mene. Nadam se da ću jednog dana biti važan član prve ekipe i da ću  pred punim tribinama osvojiti trofeje za ovaj Klub i Grad. Uvijek ću dati sve od sebe, boriti se za svaku loptu i za svaku pobjedu. Prošao sam sve kategorije omladinskog pogona i ovo je kao neko priznanje za sav taj rad i trud kojeg sam uložio. Još sam mlad, imam još puno rada ispred sebe da mogu postati što bolji igrač. Želim se zahvaliti klubu što me prepoznao kao mladog talentiranog igrača i da želi nastaviti ulagati u mene,” rekao je mladi Krševan Klarica. 

KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor