Kadeti slavili protiv ŠibenkeKadeti slavili protiv Šibenke

Kadeti KK Zadar u susretu 4. kola Jedinstvene kadetske lige upisali su svoju treću pobjedu te se tako vratili pobjedama nakon poraza u prošlom kolu na gostovanju kod Cedevite junior. Stvari su u zadarskim Jazinama bile gotove već nakon prve četvrtine budući da je rezultat nakon deset minuta igre iznosio 28:6 za domaće. Nastavak je donosio relativno lagano očuvanje prednosti domaćina do poluvremena te postepeno podizanje iste u drugom dijelu susreta, da bi na kraju Zadar bio bolji s 92:69 (28:6, 18:22, 29:22, 17:19).

Najbolji kod Zadra bio je Luka Bičić s 26 koševa, 9 asistencija i 7 skokova dok je 22 koša uz 9 skokova imao Karlo Gobin. Za goste posebno se istaknuo Toni Štampalija s 27 koševa, a treba spomenuti i Juru Zeljaka koji je imao 15 skokova.

STATISTIKA UTAKMICE

Marko Trninić, trener Zadra: Čestitam svojim momcima na zasluženoj pobjedi i ozbiljnom pristupu od samog početka, za nas je veliki problem bio nedostatak treninga prošlog tjedna međutim kada se vratio kontinuitet treniranja to se pokazalo i na parketu.’

KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor