Kadeti upisali petu pobjedu u Jedinstvenoj kadetskoj ligiKadeti upisali petu pobjedu u Jedinstvenoj kadetskoj ligi

Novu, petu, pobjedu u Jedinstvenoj kadetskoj ligi ostvarila je momčad KK Zadar koja je u subotu rezultatom 105:52 savladala Kvarner 2010. Gosti su se uz favorizirane domaćine držali gotovo cijelo prvo poluvrijeme, nakon prve dionice bilo je 19:17, ali kako je druga odmicala i kako se veliki odmor bližio, Zadrani su polako uspostavljali svoju igru i na poluvrijeme su već otišli s dvoznamenkastom prednošću, 39:29.

Nakon toga slijedi “atomsko” drugo poluvrijeme u kojem Zadrani zabijaju 66 poena te time zaključuju ovaj susret uz visoku i uvjerljivu pobjedu. Najbolji pojedinac Zadra bio je Karlo Gobin s 20 koševa i 5 asistencija, Alexander Božiković dodao je 18 uz 7 skokova dok je Luka Gulan ubacio 12 uz 5 asistencija. Kod gostiju najviše se istaknuo Marko Arbanas s 12 te Gabriel Kremenović s 10 ubačaja i 6 ukradenih lopti.

STATISTIKA UTAKMICE

Marko Trninić, trener Zadra: “Nakon poprilično gustog, gotovo pa NBA rasporeda bilo je za očekivati da ćemo u neku utakmicu morati ući malo slabije. Na svu sreću usprkos tome danas smo uspjeli održati prednost i kad nismo bili pravi te smo na kraju proigrali onako kako znamo i uvjerljivo slavili. Čestitam svojim dečkima na pobjedi, a gostima na fer i korektnoj igri te trudu.”

Branko Musić, trener Kvarnera 2010: “Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi i mojim dečkima na borbi. Nažalost nismo mogli parirati dulje od prvog poluvremena, ali to je bilo i za očekivati budući da je Zadar fizički puno jača i moćnija momčad od nas koja pretendira na sami vrh. Mi se okrećemo novim utakmicama i treninzima i idemo dalje podignute glave.”

KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor