Božić: Igrao sam kao da mi je svaka utakmica posljednjaBožić: Igrao sam kao da mi je svaka utakmica posljednja

Luka Božić upisao se u povijest Kupa Krešimir Ćosić kao prvi igrač s triple-doubleom. Nije to ništa neobično s obzirom na ono što je pokazivao u ovoj sezoni u regionalnoj ligi i domaćem prvenstvu.

– Jako teška utakmica, finale je posebno za igrati. Zahvaljujem navijačima što su nam priredili domaću atmosferu sve tri utakmice, teško da bismo bez njih postigli ovaj rezultat. Zahvaljujem treneru što ima povjerenje u mene, pomoćnim trenerima koji su pripremili ekipu, fizioterapeutima, kondicijskom treneru. Kad dobro igraš to je poticaj da nastaviš raditi, Bog nagrađuje rad i trud. Fokusirao sam se na ove utakmice, ne bi bilo fer da razmišljam o bilo čemu drugome.

Mnoge momčadi kradu naš sistem, uzimaju dosta stvari od nas. Igramo dosta modernu košarku, svi možemo igrati licem, preuzimati, složni smo i teško je igrati protiv takve momčadi. Igrao sam kao da mi je svaka utakmica posljednja. Nismo razmišljali o osvajanju ili doživljavali da bi to bilo sporedno natjecanje, jako nam je drago zbog navijača i nas. Laska mi usporedba s Livajom, ali ne volim se uspoređivati s drugima, svatko je pojedinac za sebe.

 

KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor