Zadar se vraća obvezama, sutra na Višnjiku DepoLink ŠkrljevoPatrik Jambrović, KK DepoLink Škrljevo - KK Zadar

Zadar se vraća obvezama, sutra na Višnjiku DepoLink Škrljevo

Košarkaši Zadra sutra odrađuju zaostalu utakmicu FAVBET Premijer lige protiv DepoLink Škrljeva. Vodeća momčad prvenstva favorit je u utakmici koju će igrati pred svojim navijačima od 19 sati, ali s obzirom na poteškoće sa sastavom neće biti moguće opuštanje. Evo kako situaciju u momčadi sumira trener Danijel Jusup:

– Luka Božić jučer je naparvio prvi trening, trebat će mu sigurno nekoliko dana da uđe u ritam. Za ovu utakmkicu bit će u sastavu, a koliko će participirati vidjet ćemo, ne mogu ništa detaljnije reći. Dario Drežnjak večeras igra za reprezentaciju i vidjet ćemo u kakvom će se stanju vratiti. Adem Mekić također je na putu, o linijama ovisi u kojem trenutku će se priključiti momčadi. Sigurno je da će nam ova utakmica dobro doći kao priprema za sljedeće, kaže Jusup.

Tko god da dođe i bude igrao cilj je jasan – nova pobjeda koja će Zadar ostaviti jedan korak ispred Splita u borbi za startnu jedinicu. Svoje minute u toj borbi sigurno će dobiti Patrik Jambrović.

Nakon kratke stanke dolazi nam kreljvo koji moramo ozbiljno shvatiti, biti koncentrirani i uvažiti sve upute trenera i stručnog stožera da bismo na kraju došlido željenog rezultata, najavljuje Jambrović.

Utakmica se igra sutra (utorak) od 19 sati u Dvorani Krešimir Ćosić uz prijenos na HKS TV.

KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor