Lakić uoči Furnira: “Moramo biti fokusirani cijelu utakmicu!”Lakić uoči Furnira: “Moramo biti fokusirani cijelu utakmicu!”

Nakon domaćeg poraza od Splita u dvoboju 15. kola HT Premijer lige, odigranom u utorak u Krešinom domu, košarkaši Zadra već sutra, u petak 20. siječnja, u 16. kolu gostuju u Dubravi kod momčadi Furnira.

Zadar u ovu utakmicu ulazi s omjerom od 11 pobjeda i 3 poraza, dok je domaćin na učinku 8-7 što ih u ovom trenutku drži na posljednjem mjestu koje vodi u Ligu za prvaka nakon osnovnog dijela sezone. Nema dileme kako bi momčad Jeronima Šarina tu poziciju voljela zadržati i nakon sutrašnjeg susreta, a to znači kako je pred Zadranima novi teški ispit.

– Utakmica nam dolazi nakon poraza od Splita i morat ćemo pružiti maksimum da se vratimo na pobjedničke staze. Furnir je dobra ekipa predvođena mladim, dobrim stručnjakom, a imaju i dobrog Amerikanca Taveiona Marquicea Hollingsworhta. Smatram da ćemo uistinu morati biti na visokoj razini da upišemo nove bodove – rekao je u najavi utakmice Danijel Jusup, trener Zadra.

– Jako bitna utakmica za nas. Malo nam je teško pao ovaj poraz od Splita ali moramo ići dalje i raditi još jače. Furnir ove sezone izgleda jako dobro, pogotovo na domaćem terenu. Moramo biti fokusirani cijelu utakmicu jer bez toga nećemo doći do onog što priželjkujemo, a to je pobjeda. Ukoliko budemo koncentrirani i ako se budemo držali dogovorenog onda očekujem pobjedu – kaže Arijan Lakić, igrač Zadra.
Sutrašnja utakmica igra se u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu s početkom u 20 sati. Prijenos je na HKS televiziji.
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor