Nema predaha za Zadar: na Višnjik stižu poletni DubrovčaniFOTO: Zvonko Kucelin | KK Zadar

Nema predaha za Zadar: na Višnjik stižu poletni Dubrovčani

Košarkaši Zadra ne znaju za uskršnje praznike: dan prije Uskrsa odradili su uspješno gostovanje u Šibeniku, a prvi dan nakon Uskrsnog ponedjeljka u Krešinom domu dočekuju Dubrovnik. Početna momčad Ivana Perinčića jedno je od ugodnih iznenađenja sezone, umjesto u borbi za ostanak u borbi su za doigravanje, tako da igrače Danijela Jusupa ne očekuje lagan zadatak. Naravno, posebno s ritmom u kojemu igraju posljednjih mjesec dana.

– Utakmica dolazi vrlo brzo nakon Šibenika i FMP-a, uvijek isto: enormna potrošnja, igrači s klupe moraju dati doprinos. Nadam se da ćemo energetski biti dobri i da ćemo dati svoj maksimum, kaže Jusup.

U prvom dijelu sezone Zadar je uvjerljivo slavio u obje utakmice, jednako kao i u utakmici Kupa Krešimir Ćosić. Ipak, Dubrovčani se nadaju da će iskoristiti opterećenje Zadrana i ovog puta doći barem do neizvjesnije završnice.

– Čeka nas još jedna važna utakmica protiv Dubrovnika koji se dobro drži na tablici. Triput smo igrali s njima, triput smo pobijedili, nadam se da ćemo biti opet fokusirani i ozbiljni. Imaju i mladih i iskusnih igrača, trebamo se na svakoga od njih pripremiti kako treba, ostati fokusirani jer nam je ova utakmica važna za nastavak prvenstva, kaže Arijan Lakić.

Susret u utorak počinje u 19 sati, uz prijenos na HKS TV.

KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor