Zadar sutra protiv ugodnog iznenađenja lige, predvodi ih zadarski trenerZadar sutra protiv ugodnog iznenađenja lige, predvodi ih zadarski trener

Nema vremena za spavanje na lovorikama nakon briljantne pobjede Zadra protiv Splita. Već sutra u Krešin dom stiže Dubrovnik, poletna momčad zadarskog trenera Ivana Perinčića, s nadom da može iskoristiti opuštanje najbolje momčadi FAVBET Premijer lige. U dosadašnjem dijelu sezone Zadrani imaju osam pobjeda iz isto toliko utakmica, Dubrovčani po četiri pobjede i četiri poraza. Svi očekuju nastavak savršenog niza, ali iskustvo nas uči kako mjesta opuštanju nema.

– Skautiranje su odradili moji pomoćnici, a ja iz novina znam da igraju dobro, da su svakom prijetnja na domaćem terenu i da imaju najkorisnijeg igrača mjeseca lige Filipa Vujičića. Napravit ćemo sve da zadržimo niz i dobijemo utakmicu, bitno nam je psihološki  a i kad se budu zbrajalo bodovi puno će nam značiti prednost domaćeg terena. Dubrovnik će imati motiv, njihov trener je tu radio, uvijek se želiš dokazati protiv svojih, to je ljudski i normalno, kaže Danijel Jusup.

Jedan od onih koje je Perinčić vodio u svom kratkom mandatu na klupi bio je Dario Drežnjak. U međuvremenu je Mostarac postao jedan od nositelja igre Zadra i sigurno će željeti još jednom prikazati igru kojom oduševljava navijače.

– Svakako da nam je utakmica s Dubrovnikom bitna, kao i nastavak serije pobjeda u domaćem prvenstvu. Nama će biti sigurno teška, jer ju igramo u manje od dva dana nakon Splita. Dubrovnik je novi sudionik FAVBET Premijer lige i po meni je jedno iznenađenje, igraju jako dobro i morat ćemo se dobro pripremiti, kaže Drežnjak.

Utakmica se igra sutra s početkom u 18 sati u Dvorani Krešimir Ćosić, uz prijenos na HKS TV.

KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor