KK Zadar započeo pripreme uoči sezone 2019./20.KK Zadar započeo pripreme uoči sezone 2019./20.

Kako je i najavljeno, košarkaši KK Zadar s današnjim danom započeli su svoje pripreme za sezonu 2019./20.

Netom prije početka treninga momčadi su se kratko obratili sportski direktor Branimir Longin i direktor kluba Željko Žilavec, a zadarski strateg Ante Nazor nadovezao se i svojim igračima poručio kratkih par rečenica.

“Uvodni dio priprema obuhvaća uobičajeni program za taj interval, a ogledne će utakmice doći poslije.” – istaknuo je Nazor.

(Foto: KK Zadar)

Prvom treningu odazvala su se desetorica igrača. Osim nekoliko njih pod ugovorima poput Ive Ivanova, Domagoja Vukovića, Ivana Siriščevića i Jure Planinića – programu su se pridružila i skupina mlađih klupskih igrača koju čine Roko Erslan, Edis Korman, Mario Fantina i Dominik Zelanto.

Priključen je i Filip Vujičić 19-godišnjak iz Dubrovnika kao i njegov brat Jakov Vujičić, koji će se, najizglednije pridružiti juniorskoj selekciji KK Zadar. Kako se ozbiljno računa na mlađe košarkaške uzdanice ukazuje nam i dolazak Josipa Popića, centra koji je svojedobno iz Cibone prešao u Cedevitu te se priključio Zadranima i također započeo s intenzivnim treninzima uoči nove košarkaške sezone.

Karlo Uljarević i Jan Palokaj zbog reprezentativnih obaveza pripremama će se priključiti naknadno, poput Jamesa Farra čiji se dolazak očekuje oko 25. kolovoza kada će se i priključiti svojoj novoj momčadi.

Dijelove priprema možete pogledati kroz par kratkih video isječaka u nastavku.

(Izvor: KK Zadar)

(Izvor: KK Zadar)

(Izvor: KK Zadar)

Kako roster nije popunjen u cijelosti, kroz narednih nekoliko dana možemo očekivati i nova pojačanja.

Za više informacija pratite sve novosti na službenim klupskim stranicama i komunikacijskim platformama.

 

#igrajZadre

KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor
KK Zadar Sponzor KK Zadar Sponzor