Dobre vijesti iz Jadrolinije za sve navijače s otoka!Dobre vijesti iz Jadrolinije za sve navijače s otoka!

Za subotnji ogled u sklopu 19. kola, ABA lige između Zadra i Cibone zaprimili smo popriličan broj upita može li se na neki način izaći u susret svim navijačima koji će sa otoka Ugljana i Pašmana doći podržati domaću momčad u ovoj derbi utakmici.

Nije uobičajena praksa da se utakmica odvija s početkom u 21:00 sat, stoga je ovoga puta velikom broju navijača s otoka predstavljao problem odlazak svojim domovima nakon ogleda, kako posljednji redovni trajekt linije Zadar – Preko polazi u 23:00 sata. Zato smo, u suradnji s Jadrolinijom, pronašli riješenje za sve one koji žele prisustvovati utakmici.

Image result for jadrolinija

 

Sa zadovoljstvom objavljujemo informaciju da je upravo Jadrolinija”, na zamolbu zadarskog kluba pristala izaći u susret svim otočanima pomicanjem posljednje redovne linije iz Gaženice za Preko u subotu, 09. veljače sa 23:00 sata na 23:15.

Upravo iz tog razloga vjerujemo da će se zbog ovakvog ustupka odazvati još veći broj navijača kako bi bodrili svoj najdraži klub.

 

Dragi svi, vidimo se u Krešinom domu u subotu s početkom u 21:00 sat!

 

#igrajZadre

 

 

Tommy dućani OTP Banka Grad Zadar Crodux derivati Turist hotel
Auto Hrvatska Cromaris Supernova Kent banka Avia rent a car Airport aerodrom Zadar Zemunik Santa prirodna izvorska voda - Velebit Atlas putovanja
Coca Cola Maraska Air rent a car ORG organizatori.hr Visual sport Uber Zagrebačka pivovara Travel Europe